Palvelut

Lappeenrantalainen, Etelä-Karjalassa toimiva ammattitaitoinen ja luotettava kiinteistötekniikan ja rakentamisen yritys. Palvelut sisältävät muun muassa ilmalämpöpumpun-, aurinkopaneelien ja sähköauton latauspisteen asentamisen.

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueella.

Ota meihin yhteyttä, niin ratkotaan ongelmat yhdessä!

Sähköauton latauspisteen asennus

Kulkeeko autosi sähköllä? Meiltä saat ammattitaitoisesti asennettuna kotiisi, mökillesi ja toimitiloihisi latauspisteen sähköautollesi! Sähköauton lataupiste tuo joustavuutta elämään, auton latauksen onnistuessa kotona tai mökillä. Kestävän kehityksen ratkaisujesi tukena, Talotex Oy.

Aurinkopaneelien asennus

Autamme sinua pääsemään lähemmäs sinun ympäristöystävällisempää sähkönkulutusta. Aurinkopaneelin omistaminen tuo 20-30 % säästön sähkökustannuksiin! Asennamme aurinkopaneelit kustannustehokkaasti kotiin, mökille ja toimitiloihin!

Sähköurakointi

Vuosien kokemuksella varustettuna, olemme asiantunteva, käytännönläheinen ja juuri oikea kumppani sinulle sinun kaikkiin kiinteistötekniikan, rakentamisen ja sähköurakoinnin projekteihisi.

Ilmalämpöpumpun asennus

Kesän lämpimiin ilmoihin ja syksyn viileisiin iltoihin tuovat helpotusta meidän verkkokaupasta löytyvät hyödylliset ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, kun sitä pidetään koko ajan päällä. Ilmalämpöpumppu soveltuu nykypäivänä lämmityksen lisäksi jäähdyttämiseen. Meiltä saat ostettua asennuspalvelut!

Miksi sinun kannattaa valita meidän palvelut?

Talotex Oy - Ammattitaitoinen laajan kokemuksen omaava lappeenrantalainen yritys

Tutustu nyt myös verkkokauppaamme!

Heräsikö siulle jotain kysyttävää?

Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8:00-16:00.
Jos et saa vastausta heti, älä huolehdi. Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!