Antennityöt ammattitaidolla Lappeenrannassa

Ota yhteyttä!

Talotex Oy on kiinteistötekniikan ja rakentamisen luotettava ja erinomainen ammattilainen. Teemme sähköurakointia ja antennitöitä osaavasti ja räätälöidysti haluamassasi kohteessa. Meillä on laaja kokemus rakennus- ja prosessisähköistämisestä. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa asiakkaalle nopean ja luotettavan palvelun.

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityistalouksia Lappeenrannassa ja koko Etelä-Karjalan alueella. 


Meiltä löytyy sähköpätevyys 2 ja kylmäainelupa D3. Olemme jäsenenä Tilaajavastuu- ja Suomen Yrittäjät -organisaatioissa. 


Palvelemme sinua mielellämme kaikissa antennitöissä sekä kiinteistötekniikan, rakentamisen ja sähköurakoinnin erilaisissa projekteissa.

Meiltä löydät monipuolisen palvelutarjonnan

Antennityöt nopeasti ja osaavasti

Toteutamme vankalla ammattitaidollamme antennien asennus- ja huoltotyöt haluamassasi kohteessa. Teemme antenni- (tv ja radio) ja lähiverkkotyöt (internet) nopeasti niin uusissa kuin myös saneerattavissa kohteissa. Teemme asennuksia myös taloyhtiöille.


Tilatessasi meidät antennitöihin, voit olla varma siitä, että työt sujuvat sovitussa aikataulussa sopimuksen mukaan. Antennityöt vaativat aina ammattilaisen erikoisosaamista ja kokemusta, jotta haluttu lopputulos varmasti saavutetaan.

Yhteystiedot

Monipuolinen palvelutarjontamme

Antennitöiden lisäksi löydät meiltä monipuolisen palvelutarjonnan. Sähköurakoinnit teemme vahvalla ammattitaidollamme. Suunnittelemme urakoinnin huolella ja yksityiskohtiin tarkasti perehtyen rakennuspiirustusten pohjalta. Niin pienissä kuin isommissakin sähköurakoinnin töissä voit kääntyä luottavaisesti puoleemme.

Kaikki sähkötyöt hoidamme turvallisesti ja ammattitaitoisesti avaimet käteen -periaatteella niin kesämökeille kuin liikekiinteistöihinkin. Sähkötyöt kannattaa teettää aina alan ammattilaisella, jotta ne saadaan turvallisesti toteutettua.

Meiltä saat myös palohälyttimet, ilmalämpöpumput sekä aurinkopaneelit ja niiden asennuksen tarvitsemaasi kohteeseen. Laitteisto räätälöidään aina kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Annamme mielellämme lisätietoja laitteiden valinnasta haluamaasi kohteeseen. Edustamamme laitteet ovat alansa huippuja. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityistalouksia Lappeenrannassa ja koko Etelä-Karjalan alueella.

Lue lisää yrityksestämme